Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

15 Aralık 2020

Merhabalar, içerikte 5 en iyi SEO sitesini tanıttığınızı varsayalım. H2 veya H3 başlıklarda bu sitelere linkler eklendiğinde SEO ve Google sıralama açısından sorun olur mu? Google içeriği spam olarak kabul eder mi? Okuyucuların bu sitelere erişebilmesini sağlamak için başlık yerine metin içerisinde link vermek mi daha iyi olur?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

2 Mart 2018

Güzel bir font buldum lakin Türkçe karakterleri sadece büyük harf olduğu zaman destekliyor. Bende bu yüzden başlıkları sürekli büyük yazıyordum. Ama kafama bunun yanlış olabilme ihtimali takıldı. Bu SEO'ya zararlı bir davranış mıdır?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

22 Şubat 2018

Selam, internet sitemde tablet, mobil ve masaüstü versiyonları için başlıkları ile beraber 3 hero görsel bulunuyor. Bu başlıkların hepsi de doğal olarak H1 etiketine sahip. Bu nedenle de anasayfamda 3 H1 etiketi görünüyor. Her cihaz için ayrı ayrı anasayfa yazmak istemiyorum.
Bu durum SEO açısından ciddi bir problem yaratır mı?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

5 Ocak 2018

H1 vb. taglarını kullanırken title kullanmamız doğru olur mu?
örnek: <h1 title="anahtar kelime">anahtar kelime</h1>

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

4 Ocak 2018

WordPress de yazı yazarken başlık kısmı h1 mi oluyor.
yani başlık konusu kısmı h1 mi oluyor yoksa yazı açıklama kısmında h1 mi kullanmam gerek

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

24 Ekim 2017

Sitemde nasıl h etiketi yapacağımı bilmiyorum. Ne olduğunu biliyorum ancak sitemin içeriğinde nereye hangi kodu yazmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

17 Ekim 2015

dekoratif ürünler üreten ve satışını yapan bir web sitemiz var. Sitemiz 2 yıllık bir site. Tamamen özgün içerik olmasına ve gerekli alt yapı SEO çalışmalarını yapmamıza rağmen sıralamada yükselemiyoruz. Google both her gün sitemizi ziyaret ediyor. Ancak pek bir şey değişmiyor. Her gün ürün sayfalarına yeni içerikler ekliyoruz. Ufak da olsa bir Google Ads bütçemiz var. Ancak yine de bu kadar özgün içeriğe sahip bir siteyi sıralamada istediğimiz yere getiremiyoruz. Bilerek rekabeti düşük olan kelimelerin üzerine gittik ancak yine de tam verim alamadım.

Başlıklar, meta açıklamaları v.s gibi başlıca konulardan SEO'ya uygun metinler yazıyoruz ancak pek etkili olmuyor. Bir yerde tıkandık kaldık. Resimlerle SEO çalışmalarında daha iyiyiz. Ancak URL sıralamasında istediğimiz yerde değiliz.

1 Ay içerisinde içeriklerle ilgili yoğun bir değişiklik yaptık, eskiden yaptığımız hataları düzelttik. Şimdi yeni yeni değişimler olmaya başladı. Ancak rekabeti düşük olan kelimeler için bu kadar beklemeye gerek var mı? Bu değilse de acaba bir şey mi kaçırıyoruz bilemiyorum?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

10 Ekim 2015

H1-h2-h3-h4-h5 tagları için hangi puntoyu kullandığımızın bir önemi var mıdır? varsa h1-h2 için ideal boyut nedir hocam? Bir de hocam SEO için yazı tipi önemliyse hangi yazı tipini önerirsiniz?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

14 Ağustos 2015

yeni açtığım bir teknoloji blogum var. Lakin h taglarını kullanmaya çalışırken punto olarak çok büyük ve göze batan şekilde duruyor. Bunu nasıl halledebilirim acaba? Bir de site içi SEO hakkında neler yapabilirim

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

15 Temmuz 2015

Örneğin bir E-Ticaret sitesinde ya da WordPress bir blog içerisinde ürünlerin listesinin/yazıların listesinin olduğu genel bir sayfa mevcut. Örneğin ana sayfada 30 adet ürün mevcut diyelim. Bunların heading etiketi ile belirtilmesi ne gibi sorunlara yol açar?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

23 Ocak 2015

hazır site paneli kullanıyoruz ve sayfanın adı doğrudan H4 olarak çıkıyor, altına H1 etiketiyle yazıya başlayınca sıralama bozulmuş olur mu? Sayfamız sizin SEO analiz sayfasındaki analiz sonucu yeşil renkte ve H1,H2,H3,H4 sıralı görünüyor, nasıl oluyor acaba?

Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

1 Aralık 2014

Merhabalar Sitemi SEO Analizi ile kontrol ediyorum ve h2 etiketinin 22 defa kullanılarak çok fazla kullanıldığını maximum 6 kez kullanılabileceğini işaret ediyor. Fakat sorum şu kitapda okuduğum kadarı ile her sayfada bu etiketlerin sıra ile kullanılması gerekiyor. Sonuç olarak SEO analizin kafamı biraz karıştırdı. İkinci olarak kitabınızda çokca bahsettiğiniz blackhatSEO etik olmadığını söylüyorsunuz fakat aklıma şu soru takıldı, tek tek linkleri elimiz ile gireceğimize neden bir araçla girmeyelim? Sonuç olarak proxy ile çeşitlilik sağlanır ve linklerin zamanlaması ile binlerce backlink yerine sürekli artan backlink kasılabilir.