Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

6 yıl önce  |  1846 Görüntülenme

Benim bir kaç tane sorum olacaktı.
1- Meta etiketler girdiğimiz anahtar kelimelerin SEO etkisi kalkmış. Peki ben makalemde hangisinin anahtar kelimem olduğunu Google'a nasıl bildireceğim. Google bunu nasıl anlıyor?

2- Bir makaleye birden anahtar kelime girebilir miyiz? Mesela spordan bahsediyorum Barcelona ve Real Madrid anahtar kelimelerim olacak bunlar farklı kelimeler LSI kelimeler bile sayılmadığını var sayarsak. Mesela başlığımda direkt Real Madrid vs Barcelona yazsam sonra içeriğim de bunlara %1-2 oranında yer versem olur mu?

3-Anahtar kelime yoğunluğunu LSI kelime ile tamamlayabilirmiyiz yoksa hepsi anahtar kelimemi olmalı. yani 600 kelimelik bir makale de 6 tane anahtar kelime limitini 3 anahtar kelime 3 LSI kelime ile doldursak olur mu yoksa 6 tanesi de anahtar kelimemi olmalı_

4-LSI kelimeleri anahtar kelimelere ek olarak kaç tane girilmeli makalelere. Belli bir limiti var mı? Mesela anahtar kelime %1 lik limitini doldurduk sonra LSI kelime yazarak trafik almak istiyoruz diyelim. Onunda limiti anahtar kelimelere ek %1-%2 mi?

  • 1
  • 1