
Misafir Kullanıcı
10 sene önce | 1107 Görüntülenme
tek anahtar kelimede yükselmek için tanıtımın içine (anahtar kelimeye ) tek link çıkışı ile anahtar kelimemde yükselmek istiyorum fakat spama girer diye çok korkuyorum. Sizce anahtar kelimede yükselmek için tek link çıkışı yapsam sorun olur mu?
5 Mayıs 2014, 18:53
Merhabalar Salim Bey,
Sitenizin ana kelimesinde tanıtım yazısı almanız sitenizin sağlığı için diğer linkleme çalışmalarına göre daha iyidir. Bu tür çalışmalar ve içerikler sitenizi aşırı olmadığı sürece spama itmesi durumu söz konusu değildir.
Organik SEO çalışmaları arasında çok büyük yeri olan tanıtım yazısının etkisi de diğer çalışmalara nazaran daha çok tanıtıcı nitelik barındırdığından önemlidir.
Sitenizin anasayfasına anahtar kelimede çalışma yapıyorsanız ve anahtar kelimeniz SEO ise, domain adresiniz SEO Hocası ise SEO kelimesinde çalışma yaparken aynı zamanda SEO Hocası kelimesinde de çalışma yapmanız sitenize doğal bağlantıların gittiğini ve organik bir çalışma olduğunu gösterecektir.