Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

10 yıl önce  |  1842 Görüntülenme

Bu konuyu aradım taradım tatmin edici cevap bulamadım ve size yazmak istedim.

E-ticaret sitem için çok fazla subdomain açmak doğru mudur bu rakam şimdilik 150'den fazla, örnek;
bilgisayar.webtures.com WordPress kurulu
ceptelefonu.webtures.com WordPress kurulu
notebook.webtures.com WordPress kurulu

hocam bu şekilde tüm markalar adı ile subdomain açtım ve WordPress kurdum. Temayıda E-Ticaret sitemin görünümüne benzer yaptım. Ve haftalık olarak özgün içerik giriyorum ilerleme kaydettin mi diye sorarsanız henüz bir bellirti yok.

soru-1: bu kadar çok subdomain Google gözünde zararlımı (Google botların gelmesine engelleyici bir unsurmudur? )

soru-2: blog.webtures.com' günlük özgün içerik giriyorum, ana sitemin önüne geçmeye başladı ( ana siteden bloğuma bir yönlendirme yapmadım tüm linkelemer ana siteye 2 link olarak yaptım...)

soru 3 : Yanlış yol mu izliyorum?

soru-4 : şimdilik 35 ücretli WordPress tabanlı blog kurdum. yine aynı şekilde özgün içerik girilmekte, ve henüz linkleme yapmadım sadece ürün hakkında makaleler paylaşıyoruz. Sormak istediğim şey; ana sitem için sosyal medyayı kullanyorum bu 35 paravan blogun (webtures.net, com.co varsayalım) footer alanına bilinen (face, twit, google+, pinterest) 4 sütun açıp sosyal sitelerde paylaşılan son konuları dönmesini sağlarsam bir spam etkisi oluşturur mu?

umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca güncel Türkçe Google search console görsel kaynak varsa linkini paylaşabilir misiniz? hizmetinizden dolayı çok teşekkürler...

  • 1
  • 1