Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

9 yıl önce  |  1484 Görüntülenme

bir şehir rehberi sitem var ve her gün günde 2 3 adet özgün makale girerek siteyi güncel tutuyorum fakat anlamadığım sorun şu Googlebot sitemi günlük olarak indexlemiyor sitemap ayarını yaptım fakat durum yine aynı ben Google webmaster dan dizine gönderme işlemi yaptım anında eklendi fakat günlük olarak konuda bahsettiğim gibi Google bot siteyi indexe almıyor sorun ne olabilir acaba sitemap ta bir sıkıntı mı var yoksa başka bir eksik mi var ipucu verecek arakdaşlara teşekkürler şimdiden.

Site sistemi WordPress acaba robots.txt dosyasın damı bir sıkıntı yaptım anlamadı örnek robots.txt verirseniz ondanda mutluluk duyarım.

Ayrıca, paravan blog şeklinde çapraz konu yapıyorum Webbly - WordPress - Thumb - Blogger ve Pinterest te paylaştığım yazıları link vererek aynen paylaşıyorum siteye yaptığım entegrasyon ile eklediğim konu otomatik olarak site ye açılmış Facebook, Twitter ve Google+ hesabında otomatik paylaşılıyor sizce yaptığım bu uygulamalar doğru mudur. Özellikle aklıma takılan siteme eklediğim yazının aynısını paravan da link ederek paylaşma doğru bir yayın mı bu acaba

  • 1
  • 1