Merhabalar;

Daha önceki sorum “Kopya içeriğin bağlantısını alıp Google Webmaster Tools aracından URL’leri kaldır bölümünden işlemi gerçekleştirebilirsiniz.” şeklinde cevaplanmıştı.

Bu işlemi yapmadan önce sitemizden de yazıyı silmemiz gerekir mi, yoksa bu işlemi yaptıktan sonra silmemiz daha doğru olur?