
Misafir Kullanıcı
9 sene önce | 1774 Görüntülenme
Ben sitemden backlink satışı yapmaktayım. Linkleri 3 aylık olarak yeniliyorum. 3 ay için toplam 20 site barınmakta. Sizce bu durum SEO'ya zarar verir mi yada SPAM siteye düşme riskim var mı?
Backlink'i SEO için uygun şekilde nasıl uygularım?
29 Nisan 2014, 07:12
Merhabalar Emre Bey.
Bir websitesi için dışarıdan gelen backlinklere de, site içinden dışarıya çıkan backlinklere de ihtiyaç vardır. Bu paylaşım ve dağılımlar nasıl zararlı yerlerden sitemize backlink gelmesini istemiyorsak faydası olmayacak yada zararlı olabilecek içeriklere de gönderilmesi risk taşıyacaktır.
SEO için uygun backlink paylaşımı nasıl olmalıdır diye soracak olursanız bu konuda kararlı ve belli bir sayıda, sınırı aşmayacak, düzenli bir istikrar izlemeniz en doğru yol olacaktır. Sayı olarak sitenizin içeriği internal/external durumu - kod içerik yoğunluğu ve sistemin incelenmesi en mantıklı yol olacaktır. Çoğunlukla da dışarıya çıkan linklerin sayısı en fazla 10 olarak optimize edilmesi daha doğrudur.