Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

10 yıl önce  |  3393 Görüntülenme

Merhaba en iyi SEO sitesi ekibi,
Sizlere sorularım var biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum, yanıtlarsanız sevinirim.

Yeni açılan bir web sitesine ilk tanıtım yazısı nasıl ve ne zaman alınmalıdır?

Örnek vermek gerekirse siteyi bir saat önce açıp bir yazı girdiğimizi düşünürsek, aynı gün içerisinde tanıtım yazısını girmemiz sağlıklı mı olur? Tanıtım yazı almanın zamanı var mıdır (İlk bir hafta ilk bir ay, yazılar indexlenince)?

Eğer hemen tanıtım yazısı almamızın bir sakıncası olmazsa mobilya ile ilgili bir site olduğunu düşünürsek Google' da mobilya kelimesinde ilk sırada çıkan sitelerden mi almalıyız?

İlk gün tanıtım yazısını da aldığımızı farz edersek bundan sonraki her gün boyunca tanıtım yazısı almak zorunda mıyız? Yoksa bu ay bir tane öteki ay iki tane öteki ay üç tane olacak şekilde mi olmalı? Bu sistemin aynısı birinci hafta bir tane ikinci hafta iki tane şeklinde mi olmalı, nasıl olmalıdır?

Forumlarda site tanıtım bölümlerine tanıtım yapılmalı mıdır? Yoksa oralardan fazla link çıkışı olduğu için zararı mı olur?

Son olarak forum sitelerine kayıt olduktan sonra imza kısmına ve ya web siteniz kısmına sitelerimizi eklemenin bir zararı olur mu? Link şeklinde mi eklemeliyiz (http://www.site.com/ gibi) yoksa düz yazı şeklinde link vermeden mi eklemeliyiz (Site. Com gibi). Ya da link verirken link kısaltma sitelerinden kısaltıp öyle mi vermeliyiz?

  • 1
  • 1