Misafir Kullanıcı
Misafir Kullanıcı

9 yıl önce  |  2362 Görüntülenme

dekoratif ürünler üreten ve satışını yapan bir web sitemiz var. Sitemiz 2 yıllık bir site. Tamamen özgün içerik olmasına ve gerekli alt yapı SEO çalışmalarını yapmamıza rağmen sıralamada yükselemiyoruz. Google both her gün sitemizi ziyaret ediyor. Ancak pek bir şey değişmiyor. Her gün ürün sayfalarına yeni içerikler ekliyoruz. Ufak da olsa bir Google Ads bütçemiz var. Ancak yine de bu kadar özgün içeriğe sahip bir siteyi sıralamada istediğimiz yere getiremiyoruz. Bilerek rekabeti düşük olan kelimelerin üzerine gittik ancak yine de tam verim alamadım.

Başlıklar, meta açıklamaları v.s gibi başlıca konulardan SEO'ya uygun metinler yazıyoruz ancak pek etkili olmuyor. Bir yerde tıkandık kaldık. Resimlerle SEO çalışmalarında daha iyiyiz. Ancak URL sıralamasında istediğimiz yerde değiliz.

1 Ay içerisinde içeriklerle ilgili yoğun bir değişiklik yaptık, eskiden yaptığımız hataları düzelttik. Şimdi yeni yeni değişimler olmaya başladı. Ancak rekabeti düşük olan kelimeler için bu kadar beklemeye gerek var mı? Bu değilse de acaba bir şey mi kaçırıyoruz bilemiyorum?

  • 1
  • 1