
9 sene önce | 1881 Görüntülenme
Başlıktan yola çıkarsak 1 sene öncesine kadar sitemi gizli kod ile hem kendi kelimesinde hem de +18 içerikli link çıkışları verilmişti. Çok fazla sayıda olduğu için ben bunları o zamanlar Google link reddetme aracından bunları bildirdim ancak backlink araçlarından kontrol ettiğimde hala siteme backlink çıkış verildiğini fark ettim gelen linkleri zararlilink.com/kategori-sayfa/ ve domain:zararlilink.com şeklinde alt alta sıralayıp Google reddetme aracından yeniden gönderdim. Web sitem kendi kelimesinde 2 ile 3. sayfa arsında değişiyor diğer kastığım kelimeler iyi durumda ancak kendi kelimesinde 1 senedir düzelmedi. Zararlı linkleri iptal etmemden dolayı backlink sayım günden güne eriyor, bir yandan da kaliteli sitelerden tanıtım alıyorum, sosyal medyaya ağırlık veriyorum (kendi kelimesinde mi link kasmalıyım yoksa anasayfaya mı yada her ikisidemi) anlamadım ne yapacağımı. Ağırlıklı olarak kendi kelimesinde çok fazla link çıkışı var onları mı iptal etmem lazım yada farklı kelimeler mi kullanmam lazım bilemiyorum.
Dediğim gibi 1 senedir kendi kelimesinde 3.sayfalarda artık uğraşmaktan çok sıkıldım sizin gibi bilgili kişilerden destek istiyorum kendi kelimesinde eski yerine gelir mi, bi yerlerde hata yapıyorum ama nerde, Lütfen güzel ve detaylı bi yorum bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden sağolun.
21 Aralık 2017, 05:26
websitemde ftpde 2 klasör açıp onların uzantıları dogultusunda kendi sitelerine link göndermişler.
o iki klasörü sildim. Şimdi linkleri 404 hataları veriyor. Console de siliyorum geldikçe ama, bazı linkler var ki, bizim sitenin URL si dışında direkt bağlantı veriyor. Direkt otel uzantılı ya da giyim uzantılı. site:...com yazdıgım zaman site haritasıymış gibi algılıyor. Ve silemiyorum haliyle. Bilmiyorum anlatabildim mi:(
17 Mayıs 2014, 15:02
Merhabalar tekrardan.
Eğer Google site yöneticisi araçları üzerinden reddetme yaptıysanız diğer backlink sorgulama sitelerinde bu backlinkler görünebilir. Sonuçta bu işlemi Google önemsemeyecek, backlink servisleri değil. Bu yüzden görünmesinde herhangi bir sakınca yada problem yoktur.
17 Mayıs 2014, 13:11
Aslında demek istediğim tam şuydu yani 1 yıl önce reddetmeme rağmen hala backlink araçlarından kontrol ettiğinde silinmemiş görüyorum zararlı-zararsız kelimelerden devamlı backlink allıyorum backlink alarçalrından görünmemeye ne zaman başlar veya zararı olur mu görünmesinin
16 Mayıs 2014, 19:40
Merhabalar Enes Bey,
Sorunuzun cevabına girmeden söylemek gerekirse şunu unutmayalım ki backlink sayısı önemlidir ama zararlı sitelerden gelip yükselen sayı daima kötüdür. Temiz olsun, 300 adet backlinkiniz olsun kafidir. Diğer durumda 300.000 adet backlink olup kötü sitelerden link gelirse hiçbir avantajı olmayacaktır.
Bağlantı reddetme aracını doğru bir şekilde kullanmışsınız, sorun yok. Eğer ana sayfanıza çalışacaksanız, domain adresiniz kendi anahtar kelimeniz ise bu anahtar kelime üzerinden URL ve anahtar kelimeden link alarak çalışma yapabilirsiniz.