icerik-pazarlamasi-1

Kurumlara ve işletmelere sosyal medya konusunda rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

Sosyal medya uzmanlarımız yardımıyla dijital dünyada sesinizin yüksek ve net bir şekilde duyulmasını sağlıyoruz. Çok çeşitli sektörde yüzlerce müşteri ile çalışıyoruz. Her çalışmamızı, bilgimizi ve yeteneğimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz.

Amacımız, sosyal medyadaki varlığınız ilgi çekici kılmaktır. İşinizde ya da dijital dünyada nerede olursanız olun, büyümeniz ve güçlenmeniz için yardımcı olacağız.

Günümüzde herkes sosyal medyada güçlü olmanın rakipleri karşısında güçlü olmak ve büyümenin temel gereksinimini olduğunun farkındadır. Ancak işletmenizi sosyal medyada performansı nasıl? Sosyal medyada hangi platformlarda ya da kanallarda var olmanız gerektiğini bilmiyorsanız, ne zaman ve nerede neler yayınlayacağınızı merak ediyorsanız, işte o zaman size yardımcı olabiliriz.

Sosyal Medya Danışmanlığına Neden İhtiyacınız Var

Sosyal medyada görünen yüzünüz, markanızın çok önemli bir yansımasıdır. Sosyal medya mecraları ile dijital alanda markanızı ve kendinizi göstermeniz büyümenizi ve gelişmenizi sağlayacak önemli bir unsurdur.

Sosyal medya, dijital pazarlamanın en önemli araçları haline geldi. Ancak çoğu işletme bunu sadece bir maliyet unsuru olarak görüyor ve bu alanda var olmanın gerekliliğini fark etmiyor. Sosyal medyadaki gücünüz arttıkça firmanızın büyüme hızı ve markanızın bilinirliği dolayısı ile satışlarınız ve karınız da artacaktır.

icerik-pazarlamasi-1
Web Uygulama Geliştirme Hizmetlerimiz

Önceliğimiz, hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olmak ve doğru bir sosyal medya stratejisi oluşturmaktır. Konusunda uzman, profesyonel sosyal medya yöneticilerimiz rakipleriniz arasından sıyrılmanızı ve fark edilmenizi sağlayacak araçlarla size destek olurlar

Doğru Bir Dil Geliştirirsiniz

Ne zaman ne söyleyeceğinizi bilen bir marka olursunuz. Sosyal medya ekibimiz, hedef kitlenizi etkileyecek bir marka sesi için yaratıcı ve farklı çalışmaları yürütür.

Doğru Kanallarda Var Olursunuz

Her sosyal medya mecrasında deneyimli uzmanlarımız, markanızın için en yüksek erişimi elde edecek araçlarda konumlanmanızı sağlar. Bu platformlarda markanıza özgü diliniz ve stilinizi için sizinle birlikte çalışır. Her alanda değil doğru alanlarda olmanızı sağlarız.

Doğru Şekilde Dinlersiniz

Sosyal medyada var olmanın bir diğer unsuru karşı tarafı dinlemektir. Uzmanlarımız sosyal medya kanallarında ürünleriniz ve markanız hakkında neler konuşulduğunu takip eder. Bu konuşmaları olumlu şekilde yönlendirir.

Doğru Sosyal Medya Stratejisi Geliştirirsiniz

Hizmetlerimiz, içerik ya da görsellerin sosyal medya mecraları üzerinden yayınlanmasından daha ötedir. Seçilen doğru dil ile doğru kanallarda, en doğru şekilde var olmanız için planlı ve programlı stratejiler geliştiririz.

Ölçülebilir Sonuçlar Elde Edersiniz

Kitlelerinizin katıldığı etkileşimli içerikler ile ölçülebilir sonuçlarla, detaylı raporlar sunarız. Süreçlerin başından sonuna kadar içerisinde olup, bütçenizi kontrol edebilirsiniz.

Zamanında Müdahale Edebilirsiniz

Değişen trendleri takip ederek, hedeflerinize uygun şekilde hareket etmenizi sağlarız. Sürekli stratejileri gözden geçirip, değişimlere zamanında ve etkin şekilde uyacak düzenlemeler ile sosyal medya varlığınızın sürekli parlaması için çalışırız.

Özel Hizmetler Sunarız

Webtures olarak sosyal medyada varlığınızı geliştirmek için destek hizmetleri ile yanınızda oluruz.

Sonuçları Değerlendirebilirsiniz

Pazardaki büyük ya da küçük tüm etkileri değerlendiririz. Rakip analizleri ile markanızın karşılaştırmasını yaparız.

Sosyal Medya Danışmanlığı Hizmetlerimiz Kapsamı

  Her platformunda sosyal medya varlığınızı derinlemesine inceleyeceğiz.

  Sizi, müşterilerinizi ve hedef kitlenizi en iyi şekilde tanıyarak, mevcut durum analizini yapacağız.

  Markanızın, hedef kitlenizin, hedefleriniz ve trendlerin analizi ışığında markanız için büyüme planlarını ve stratejileriniz belirleyeceğiz.

  İçerik stratejisinden, görsel kullanım standartlarına kadar sosyal medya varlığınızın kurumsal çerçevesini belirleyeceğiz.

  Sosyal medya mecralarında etkin olarak var olmanızı sağlayacağız.

  İnternetin tüm imkânlarını kullanarak görünürlüğünüz ve bilinirliğinizi artıracağız.

  Sosyal medya araçları ile müşterilerinizle olan etkileşimlerinizi artıracağız.

logo-tasarimi-1