icerik-pazarlamasi-1

Instagram Reklam Türleri

Instagram bizlere reklam verebileceğim 5 alan sunmaktadır;

 Hikaye Reklamları

 Fotoğraf Reklamları

 Video Reklamları

 Atlı Karınca Reklamları

 Koleksiyon Reklamları

Bu reklam biçimlerinin her biri, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan kullanıcıların yayınları ve öyküleri ile örülmüştür.

Instagram ayrıca daha fazla potansiyel müşteri toplamanıza yardımcı olabilecek farklı türde harekete geçirici mesajlar sunmaktadır. Bunları reklam biçimlerinin açıklamasına eklememiz gerekmektedir.

Instagram Reklam Hizmetimiz

Facebook sürecimizin genel olarak pazarlama yaklaşımına benzer. Ölçemediğiniz ve izleyemediğiniz şeyleri en üst düzeye çıkaramazsınız. Daha iyi veriler daha iyi sonuçlara eşittir.

Reklam Oluşturma

En iyi resminizi ortaya koyan bir Instagram reklam şirketiyiz. Çekici, büyüleyici, stratejik ve alakalı, şirketimizin müşterilerimiz için oluşturduğu reklamları ve kopyalamayı tanımlayan birkaç sıfattır.

Reklam Hedefleme

Harika bir ürün veya hizmetiniz olduğuna zaten inanıyoruz ve sizi satın almaya istekli doğru kitleye bağlayabileceğimize zaten inanıyoruz. Reklam uzmanımız, Instagram'da tüketicileri bulmak ve dönüştürmek için en son teknikleri ve yazılımları kullanıyor.

Reklam Optimizasyonu

Instagram reklam bütçenizden en iyi şekilde yararlanmak, sizin için olduğu kadar bizim için de önemlidir. Bu nedenle, reklam kampanyalarınızı sürekli olarak A / B test ediyor ve hangi reklam türlerini ve hangi demografinin en iyi sonuçları sağladığını görmek için verilere dayanan değişiklikleri sık sık yapıyoruz.

Instagram Reklamları Için Neden SEO Hocası’nı Tercih Etmelisiniz?

Veri Liderliği

Instagram, çok sayıda tüketici verilerine erişim sağlar. Bunu maksimum etki için kullanıyoruz, reklam harcamalarından elde edilen geliri en üst düzeye çıkarmak için hedef kitlenizi ve alışkanlıklarınızı beliriyoruz.

Sonuç Odaklı

Tıklamaların dönüşüm sağlamayacakları anlamına gelmediğini biliyoruz. İş hedeflerine ulaşmak çok önemlidir.

Dürüst ve Şeffaf

Instagram Reklamcılığının tüm yönlerini yönetmek için bilgi ve uzmanlığa sahibiz. Beceri ve tavsiyemiz müşterilerimiz tarafından güvenilir ve büyük kazançlar sağlar.